Hurtigruta Carglass® Tiller

Hurtigruta Carglass® Tiller er spesialist på reparasjon og skifte av bilglass.

Hurtigruta Carglass® har høy, teknisk ekspertise og lang erfaring med alt arbeid som utføres innen bilglass. Hurtigruta Carglass® Tiller står klare for å gi deg rask og god service – uansett hva slags skade på bilglass du har, eller hva slags bilmerke eller modell du kjører:
• Kostnadsfri reparasjon av bilglass ved hel- eller delkasko
• Skifte av alle typer bilglass – samt kalibrering
• Vi ordner alt med forsikring i forbindelse med bilglass
• Hurtigruta Carglass® Spylervæskeavtale – ett år kostnadsfritt forbruk
• Gratis lånebil ved skifte av bilglass – etter avtale

Bestill time hos Hurtigruta Carglass® Tiller – uansett type skade – enten det er snakk om steinsprut, sprekk eller slitasje. Vi kan bilglass!
BESTILL TIME NÅ

Veibeskrivelse:

Hurtigruta Carglass® Tiller ligger vis-a-vis Tillertorget, i samme bygg som Christiania belysning – på skrå ovenfor XXL sport og Villmark. Det er gode shopping-muligheter med City Syd kun 200 meter fra avdelingen. Du finner oss i Ivar Lykkes veg 4, 7075 Tiller

Språk:

Norsk Bokmål, English

Tjenester hos Hurtigruta Carglass® Tiller

Steinsprut? Kostnadsfri reparasjon av bilglass

Har du fått skade etter steinsprut i frontrute – og har hel- eller delkasko – er reparasjonen av bilglass kostnadsfri, uansett forsikringsselskap. Selv en liten skade etter steinsprut kan fort utvikle seg til en sprekk i en frontrute, så det er viktig å få utbedret en steinsprutskade så raskt som mulig.

Skifte og kalibrering av bilglass:

I Hurtigruta Carglass® bruker vi kun bilglass produsert ifølge OEM-standarder – bilglass som leveres direkte fra bilprodusentens egen leverandør. Kalibreringen av nytt bilglass utføres på alle merker og modeller.

Vi ordner alt med forsikring – ved reparasjon eller skifte av bilglass

Ved skade på bilglass ordner vi alt nødvendig papirarbeid med forsikringsselskapet ditt. Du trenger ikke å kontakte disse – verken når du får gjennomført en kostnadsfri reparasjon etter steinsprut, eller ved skifte av bilglass (egenandel som regel kr. 2000, -).

Gratis lånebil ved skifte av bilglass

Ved skifte av bilglass og kalibrering av systemene, tar arbeidet litt lenger tid enn f.eks. reparasjon av skade etter steinsprut. I tilfellene der vi må skifte bilglass, gir vi deg gratis lånebil – slik at du likevel kan utnytte tiden godt. Husk å avtale ved timebestilling!

Hurtigruta Carglass® Spylervæskeavtale

Vi gir deg gratis påfyll av spylervæske i ett år etter at du har reparert eller skiftet bilglass hos oss (maks 4 liter pr. fylling). Meld deg inn her: https://kampanje.carglass.no/carglass/

Priser hos Hurtigruta Carglass® Tiller

Priser bilglass

Har du har hel- eller delkasko, så er en reparasjon av bilglass kostnadsfri. Ved skifte av bilglass må du betale en egenandel (som regel kr. 2000, -.) Resten dekkes av forsikringen din – og som vi tar oss av. Enkelt sagt vil kostnaden avhenge av tre hovedfaktorer:

1. Type skade, f.eks. steinsprut eller sprekk.
2. Hvilken rute som er skadet, f.eks. frontruten eller en siderute.
3. Om bilforsikringen din har dekning for glasskader.

Men generelt sett, hvis du har glass skadedekning og vi kan reparere den aktuelle ruten (f.eks. frontrute med steinsprut) istedenfor å skifte den, vil arbeidet vi utfører være kostnadsfritt.

Tips: Mange kan se prisen direkte i vår online-booking. Da ser du prisen før du bestiller en time.

Skademelding:

Vi samarbeider tett med de fleste av de store forsikringsselskapene i Norge, så når du trenger vår hjelp er det bare å bestille en time online så tar vi alt papirarbeid i forbindelse med forsikring. Hvis du må betale noe, trenger du likevel ikke kontakte forsikringsselskapet fordi vi også har oppgaven med å ta betaling direkte fra deg. Skademeldingsskjema: https://bit.ly/2R7Hk45

Slapp av – den korte tiden du er her

Vi byr på gratis kaffe og te, samt aviser og fri internett-tilgang, mens du venter på at reparasjonen eller skiftet av bilglass blir gjennomført.

Hurtigruta Carglass® avdelinger i nærheten